DK’s avlerkatalog opdateres hvert år efter DM/LU med info om varianter for alle avlere, som har udstillet på DM/LU. Som noget nyt, er det også muligt at komme med på avlerkataloget, selvom man ikke har udstillet – det gøres, ved at registrere de varianter, som man ønsker i avlerkataloget, på kaniner.dk/avlreg senest den 15. marts 2019 og det koster 50 kr. for første variant – 100 kr. for alle racer og varianter. Man skal have opnået mindst 92 point på sin variant på officiel bedømmelse indenfor de seneste 2 år, for at blive optaget.
Registreringen i avlerkataloget gælder frem til februar næste år. Du skal logge ind med din bruger til Tilmeldingssystemet på Kaniner.dk, for at kunne registrere dig - har du ikke allerede en bruger til dette, skal du derfor oprette en. Ved spørgsmål kontakt Rasmus Bjerner.

Det er også en mulighed for at få en annonce på forsiden af avlerkataloget på hjemmesiden, hvor vi netop har halveret prisen for medlemmer til 200 kr. for 12 måneder – det giver mulighed for en annonce med staldnavn, kontaktoplysninger og tre linjer tekst (f.eks. med beskrivelse af alle varianter i stalden) inkl. hjemmesidelink. Ønsker man en forsideannonce på avlerkataloget, sker det ved at kontakte Susanna på hovedkontoret på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hovedbestyrelsen


 

Copyright © 2021 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.