Vi har lige haft en europaudstilling – det har ikke været nogen lille opgave, og forberedelsestiden for det nye hold i spidsen har været ekstremt kort – der har været rigtigt mange ting at arbejde med, at kæmpe for og bringe til udførelse, og det har været et fuldtidsjob i en periode.

Torben lod sig overtale til at få overdraget roret til DK, og ikke mindst formand for kaninsektoren på Europaudstillingen, efter repræsentantskabsmødet i maj. Og det har været noget af en opgave siden da, at få det hele bragt på rette kurs. Specielt samarbejde med de andre danske sektioner, og med de andre lande, har været en stor udfordring, og der har været mange ting, der har skullet kæmpes for. Vi har hørt, at der ikke er så mange tyskere, som står på julekortlisten.

På rekordtid fik Torben, sammen med sit team, samlet et stort korps af hjælpere fra flere lande, og på den måde blev udstillingen en stor succes, som har givet genlyd i hele Europa, og forhåbentligt har det været med til at sætte en standard for fremtidige Europaudstillinger.

Siden 2014 har Torben været en stor drivkraft i hovedbestyrelsen og forretningsudvalget. Torben er gået til opgaverne med oprejst pande, kæmper for sine synspunkter og kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Ingen skal være i tvivl om hans engagement – Torben brænder for foreningen, og vi håber, at vi får fornøjelse af hans indsats mange år endnu.

Det ved de også i udlandet – Torben sætter meget pris på det nordiske samarbejde, lægger en stor indsats i det, og deltager med glæde i nabolandenes landsudstillinger.

Torben har været en dygtig formand for dommerudvalget fra 2013 til 2018, og bl.a. på den baggrund har dommerklubben indstillet Torben til at modtage DK’s sølvnål.

Den indstilling er vi i hovedbestyrelsen meget enig i, så det var os en glæde at overrække Torben sølvnålen fra Danmarks Kaninavlerforening i forbindelse med kammeratskabsaftenen ved DM/LU i Vildbjerg. Tillykke med nålen!

Hovedbestyrelsen

Copyright © 2021 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.