Hovedkontoret holder sommerferielukket i perioden 2. - 18. august.

Stambogskontoret holder sommerferielukket i perioden 15. juli - 4. august.

Det digitale tidsskrift for juli/august er nu on-line under digital adgang :-)
Derudover er referatet fra repræsentantskabsmødet lagt in under repmappen.
Diverse adresser opdateret.

Rasmus Bjerner fik en sølvnål for 7 års godt arbejde i HB samt for mange års indsats i Hopudvalget og i lokalforeningen. Rasmus er altid ordentlig og redelig og foreningen har gennem mange år nydt godt af hans tekniske kompetencer indenfor IT.

Helle Mathiassen og Lars Sørensen fik en sølvnål for deres hjælpsomhed og engagement både i lokalt regi og i forbindelse med landsudstillingen og pokaludvalget.

Årets Ildsjæl gik til Ib Kyndi for sin hjælpsomhed og sit altid brændende engagement for foreningen. Han er en god kammerat og altid klar til at yde en indsats. Det kan være såvel med klipning af kløer hos nye medlemmer, fodring og vanding på diverse udstillinger, opsætning og nedpakning på DM/LU og alt andet praktisk arbejde.

Foreningslederpris gik til Jytte og Bent Knudsen. De har gennem mange år gjort en stor indsats både i den lokale forening, Hjørring, ligesom de har udvist stort engagement i Dværgkaninklubben. Det vil føre for vidt at prøve at trække en rød tråd gennem alle deres bedrifter gennem årene, men de har altid været garanter for et godt socialt miljø i deres foreninger.

Maria Jansson, Viborg  er ny hopdommer
Vi ønsker tillykke

Hopudvalget

Copyright © 2019 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.