Fra uge 34 er Susannas kontortid på hovedkontoret ændret til tirsdage kl. 19-21

Roskilde og Omegns Kaninforenings kælekaninudstilling den 17. august er aflyst på grund af manglende tilmeldinger.
Derfor vil der kun være hop på plænen og ikke nogen udstilling at besøge.

Hovedkontoret holder sommerferielukket i perioden 2. - 18. august.

Stambogskontoret holder sommerferielukket i perioden 15. juli - 4. august.

Kurset afholdes lørdag den 14. september 2019 kl. 9:30-16:00 på Pejsegården i Brædstrup. På kurset vil vi bl.a. gennemgå

Det digitale tidsskrift for juli/august er nu on-line under digital adgang :-)
Derudover er referatet fra repræsentantskabsmødet lagt in under repmappen.
Diverse adresser opdateret.

Rasmus Bjerner fik en sølvnål for 7 års godt arbejde i HB samt for mange års indsats i Hopudvalget og i lokalforeningen. Rasmus er altid ordentlig og redelig og foreningen har gennem mange år nydt godt af hans tekniske kompetencer indenfor IT.

Helle Mathiassen og Lars Sørensen fik en sølvnål for deres hjælpsomhed og engagement både i lokalt regi og i forbindelse med landsudstillingen og pokaludvalget.

Copyright © 2019 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.