I denne tid, hvor vi desværre ikke kan mødes fysisk til arrangementer, vil vi i stedet holde nogle onlinekurser (også kaldet webinarer), for vores medlemmer, i forskellige emner, som listet nedenfor – så kan du deltage i kurserne hjemme fra din computer eller telefon, og du kan undervejs i kurserne stille spørgsmål osv.

Sæt kryds i kalenderen på følgende datoer og de mere om de enkelte arrangementer under aktiviteter.

28. april kl. 19: Kend dit kamera - lær om de basale begreber og indstillinger

4. maj kl. 19: Lær at bruge udstillingsprogrammets databaser

11. maj kl. 19: Flere medlemmer i dagligdagen – hvad kan du gøre?

19. maj kl. 19: Fremstilling af kataloger på udstillinger

25. maj kl. 19: Introduktion til de vigtigste regler indenfor kaninhop - og stil dine spørgsmål til reglerne

3. juni kl. 19: Basal billedredigering af f.eks. kaninbilleder

Webinarerne bliver gennemført ved mindst 5 deltagere. Se mere information om de enkelte events og om tilmelding på ovenstående links. Når du er tilmeldt, vil du modtage en kvittering på e-mail på tilmelding og vil så samme dag eller dagen før webinaret modtage en e-mail med instruktioner på, hvordan du deltager.

Vi håber, at kunne annoncere flere webinarer senere og vil derfor gerne efterlyse emner og foredragsholdere. Har du nogle idéer, så kontakt Rasmus Bjerner på Facebook eller tlf. 25 31 93 09 for en snak om det.

HB har i samråd med foreningens lovudvalg besluttet at udsætte årets repræsentantskabsmøde, der var planlagt til afholdelse den 3. maj, indtil videre. Derved bliver det ikke muligt at opfylde vores vedtægters §9 om at mødet skal afholdes i maj måned, men situationen betragtes som force majeure. Først når myndighedernes forsamlingsforbud mod forsamlingerne på mere end 10 personer ophæves eller ændres til 100 personer vil det være muligt at planlægge en ny dato for mødets afholdelse.

Repræsentantskabsmappen vil blive udsendt og lagt på nettet som normalt, dvs. inden 1. maj. Det vil selvfølgelig være muligt for lokalforeningerne at udpege nye delegerede, når mødets dato er endelig fastlagt. Ligeledes vil vi forsøge at sikre tid til afholdelse af landsdelsmøder inden Repræsentantskabsmødet.

Torben Christensen

Landsformand

Alle arrangementer under Danmarks kaninavlerforening er indtil videre aflyst.
Først når myndighederne igen åbner op for afholdelse af sammenkomster vil denne beslutning blive ændret gennem opslag på hjemmesiden, Facebook og information til lokalforeningsformændene.
Denne notits erstatter tidligere udsendt notits fra den 11. marts 2020

På Hovedbestyrelsens vegne

Torben Christensen
Landsformand

Søren Dalsgaard har fået orlov fra sin dommergerning som kanindommer fra den 19-02-2020 og til 01-03-2021.

Poul Erik Søndergaard Christensen har opsagt sin dommergerning fra den 31-12-2020.

Gitte Hoffmeister og Søren Ask Sørensen har begge bestået dommer aspirant prøven til LU i Ryomgård, Brian Ulrik Andersen har bestået aspirantprøven den 1 marts, så de alle tre kan følge de forskellige dommer de næste to år.

Jeg håber, at I tager godt imod Brian, Gitte og Søren ude i lokal foreningerne.

Torben Vernersen
Dommerudvalget

Tjek denne flotte reportage fra DM/LU 2020 arrangeret af Djurslands Kaninavlerforening i Midtdjurs-hallen i Ryomgård.
Videoen er produceret af Kai Steinsli.

Klik på billedet for at se videoen.

Så er Landsudstillingen 2020 overstået. Som arrangør af udstillingen, kan vi se tilbage på en fantastisk weekend, 2 haller fyldt med kaniner, god stemning og mange travle frivillige hjælpere.
Tusind tak til alle de hjælpere og foreninger, som har gjort at vi kunne afholde LU. Alle steder hvor vi har spurgt om hjælp, har svaret været et ja, det gør det nemt, at være arrangør for LU.
Vi havde ingen problemer med at få hjælpere til at få løst vores opgaver. Vi håber, at opbakningen er ligeså stor næste år på LU
Til alle hjælpere på LU, vil vi sige et stort tak for hjælpen, kan ikke takke alle personligt, men alle nævnt ingen glemt

På Djurslands kaninavlerforenings vegne

Jens Peter Mogensen

Overskydende kataloger kan købes.
Pris DKK 90,- inkl. porto.

Indsæt beløbet på Reg 7301 konto 0001095079 eller
Mobile Pay 50363"

Som forberedelse til Repræsentantskabsmødet den 3. maj afholdes flg. landsdelsmøder:

Jylland Syd: onsdag den 15. april 2020 kl. 19.00 på Naturcenter Skovgaaard, Vandværksvej 32, 8700 Horsens.

Jylland Nord: torsdag den 16. april 2020 kl. 19.00 i Hørby Forsamlingshus, Løgstørvej 80, 9500 Hobro. Af hensyn til kaffen tilmelding til Jette Søndergaard, tlf. 29 76 07 52.

Fynsmøde: onsdag den 23. april 2020 kl. 19.00 i Aktivcentret Glamsbjerg, Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg.

Sjællandsmøde: onsdag den 30. april 2020 kl. 19.00 i Svinningehallen.

Copyright © 2020 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.