Ved årets repræsentantskabsmøde blev Kate Nielsen kåret som Årets Foreningsleder 2022.
Gennem mange år har Kate været formand for Roskilde KAF ligesom hun i en lang årrække varetog DKs Redskabssalg. Økonomien har altid været Kates speciale, og hun har i en efterhånden ganske lang årrække været DK en fremragende kassemester. Også i forbindelse med Europaudstillingen i Herning holdt Kate styr på de økonomiske tråde, og hun har trukket et stort læs i Dværgkaninklubbens bestyrelse.
Sidst men ikke mindst har Kate nærmest gjort sig uundværlig, når vi har afholdt vores landsudstillinger. Hun lagde ud ifm. landsudstillingen i Oksbøl, der som bekendt gav et drønende underskud, hvilket ikke på nogen måde kan tilskrives Kate, men derefter har hun nærmest ikke set sig tilbage og har sikret et pænt overskud på alle de efterfølgende landsudstillinger.
De økonomiske tråde på en landsudstilling i dag omfatter ikke kun selve udstillingen, men også at sørge for værelsesbookinger og få arrangeret vores kammeratskabsaften på en fornuftig økonomisk måde, men alt dette mestrer Kate, så hun i dag nærmest er garant for en vellykket LU.
Derfor tildeles Kate prisen som Årets Foreningsleder 2022.
Copyright © 2022 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.