Hjem

Ugens Bunny - uge 11

Her er min elskede kanin Viktor, ude på en lille forårstur i 2010. Han elsker at spille ekstra sød, når han ser jeg har et kamera i hånden, for så kan det jo være, at vi bliver belønnet med en gulerod når vi skal tilbage i buret igen. ;o)

Cecilie Holst Jørgensen


 
Ugens Bunny - uge 10

Denne uge er Fionas Casablanca blevet udvalgt, som ugens Bunny.

Ejer: Camilla Budde Jensen


 
Ugens Bunny - uge 9

Birkely's Coco Chanel har charmeblikket på, når hun ser sin ejer komme med en gulerod i hånden.

Cecilie Holst Jørgensen


 
LU 2011 er overstået

LU 2011 er nu afsluttet og alle resultaterne ligger på LU's hjemmeside her.


 
Ugens Bunny - uge 7

Birkely's Pepsi kan ikke forstå hvad det er for en sjov tingest hans ejer står med i hånden. Men det er også lige meget. Bare han får sin gulerod så er han glad.

Cecilie Holst Jørgensen


 
Udstillingsprogram

Der er nu åbnet for download af det nye udstillingsprogram version 1.6.3.0 på www.trendware.nu/kanin/setup.exe

Programment kræver Windows 2000 eller nyere. Det vil sige at Windows 95 og 98 kan ikke anvendes.


Læs mere…
 
Ugens Bunny - uge 5

Det her er min skønne "rescue" kanin, Mario.
Han er en meget smuk, sød og charmerende kanin, der elsker at hoppe og nusse.

Rikke Renneberg


 
Ugens Bunny - uge 4

Jeg skulle ud og tage lidt billeder af kaninerne, hvor min veninde skulle komme og på vejen finder hun denne her sut! Hun viser mig den så, og for sjov skyld viste jeg Zack den, han tog den i munden!
Han syntes det var lidt skægt at tygge på! Det var kun kort tid, at han fik lov at lege med den! Og imens fangede jeg dette billede.

Christina Andersen og Zack


 
Billeder af lokalforeningsformænd

Jeg vil som noget nyt tilføje billeder af alle formænd for lokalforeningerne. Hvis du er formand for en lokalforening, må du meget gerne sende et vellignende billede af dig selv til mig. Helst digital.
Papirbilleder kan sendes til mig med frankeret returkuvert, hvis du ønker det retur. Jeg vil begynde  at ligge dem jeg har i forvejen på hjemmesiden næste weekend. (2. - 3. oktober)
Postadresse: Allan Larsen - Hindbærvej 110 - 4200 Slagelse. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


 

 

 
Billigt tilbud

- nu også på kaniner.dk. Fra 1. december 2010 vil KØB-SALG-BYTTE annonncerne også komme her på hjemmesiden. Prisen er den samme 50.-
Annoncerne kan findes ved at klikke på "Køb - Salg - Bytte" i menuen til venstre. Ved oprettelse af annoncer kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ved fjernelse af annoncer f.eks ved salg kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.


 
Donation til børneafdelingen

Foto: Lisbeth Justesen © RH Viborg

Efter dette års DM/LU var der en del bamser i overskud fra tombolaen. Tombolaudvalget fik den gode ide, at det skulle komme andre til gode, derfor blev der taget kontakt til børneafdelingen på Viborg sygehus for at høre om de kunne bruge dem.
Børneafdelingen gir en bamse til alle børn der blir indlagt, så det blir til mange bamser i løbet af et år, derfor vakte det stor glæde da de modtog bamserne.

Grete Stick


 
Marts måneds forside (TfK)

Geparder i Rex-udgave finder man også på Sjælland. Mon Gepard Osvald's (Osvald Hedberg, Videbæk) Gepard Rex er lige så rolig og kælen, som Julie Westerggard Friis-Larsens er.
Julie og hendes Gepard Rex sås på kælekaninudstillingen i Slagelse for nylig.


 
Ugens Bunny - uge 8

Denne uges bunny er Hr. Emse. Han er en krydsning mellem løvehoved og hermelin. Han elsker at komme ud på græsset og hoppe rundt, men er også meget glad for sit udendørsbur, hvor han kan holde øje med det hele fra.

Malene Felber


 
Opsætning af nyt udstillingsprogram via netværk

Der er nu lavet en udførlig vejledning til opsætning af det nye udstillingsprogram, hvis det skal køre via netværk.
Den kan findes i menuen til venstre under Downloads/Nyt udstillingsprogram eller her.


 
Ugens Bunny - uge 6

Her er et billede af vores dejlige kanin Charlie Plus under et af hans første møder med sneen. Han bor normalt i udestuen, men har her fået lov at løbe lidt rundt i haven og han er meget forundret over den hvide, kolde substans. Han ender med at stikke hele snuden i sneen, nok i et forsøg på at snuse lidt til den. Sød ser han i hvert fald ud :)

Alexandra Jakobsen


 
Nyt udstillingsprogram og Windows 7

Er du bruger det af nye udstillingsprogram vers. 1.4 og kører med Windows 7 på din PC.
Kan du få problemer med, at indtaste halve point. Fejlen kommer ikke på alle computere!!
Men Anton Dam har lavet en vejledning i, hvordan du løser problemet.
Den findes her:


 
Februar måneds forside (TfK)

Poul Erik Lauridsen, Stadil holder derhjemme styr på Hermelin og Dværg Vædder, men her er han kommet på en langt større opgave med at styre Preben Jakobsens Elitegruppe i Belgisk Kæmpe (95,5 – 95,0 – 95,0 – 94,5 point) på RUVK´s Vinterudstilling i Vemb.
Kæmperne vandt i øvrigt Eliteguppen og Preben fik checken på 1000 kr. fra Ringkjøbing Landbobank med hjem.


 
Rex med god balance

Rex med god balance observeret hos Erland Larsen i Flakkebjerg.


 
LU 2011's hjemmeside

LU 2011's hjemmeside er nu åbnet på http://www.dmracekanin2011.dk/


 
December måneds forside (TfK)

87-årige Børge Toft vandt Ungdyrsudstillingen i Ringkøbing med 0,1 Dværg Vædder med 95 point.
Børge Toft var ellers i mange år kendt for sine Belgisk Kæmpe, men de blev altså for store at tumle med, så stalden blev tom. Så kom der lidt Dværg Vædder, men de røg hurtigt ud igen, sådan noget småkravl!
Men men men de listede sig ind igen, for undvære kaniner kan Børge ikke, og med det her resultat mon så ikke de er ved at være godkendt ? Dommer Casper Jensen.


 
<< Første < Forrige 21 22 23 24 25 26 27 28 Næste > Sidste >>

Side 25 ud af 28