Hjem

Nyt æresmedlem i DK PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Mandag, 23. maj 2016 16:13


På det 121. Repræsentantskabsmøde den 21. maj 2016 i Ullerslev blev André Jørgensen fra Hørsholm-Lyngby Kaninavlerforening udnævnt til Æresmedlem i Danmarks Kaninavlerforening.

Det er DK´s højeste anerkendelse og hædersbevisning, og André Jørgensen bliver den 5. i rækken af nulevende æresmedlemmer.

Han blev medlem af DK i 1970 og straks derefter lokalforeningsformand i Hørsholm. Han har været medlem af DK´s Hovedbestyrelse, Forretningsudvalg, Lovudvalg, og Landsudvalget i mange år. Han er også tidligere formand for Københavnskredsen og Frederiksborgkredsen.

André har viet næste 50 år af sit liv til kaninsagen og har altid været klar når der blev kaldt.

 

Han har altid været en retskaffen skarp og faglig meget kompetent person. Der altid er gået, næsten kompromisløs, efter sagen, med udtalelser der ikke var til at tage fejl af – men med et dejligt glimt i øjet.

Som medlem af Landsudvalget har André ydet en meget stor indsats, og brugt adskillige sommerferier sammen med Paul Erik Jørgensen på at køre land og rige rundt og foretage uanmeldte kontrolbesøg hos deltagerne i kredskonkurrencerne mellem hele kaninhold.

Utallige udstillinger har André været formand og organisator for. Han var ansvarlig for kataloget ved LU 1983 i Hillerød. For første gang i Danmarkshistorien på LU i Hillerød fik André trykt et katalog med point. Der skulle gå rigtig mange år inden det blev standard. André har altid været fremsynet. Og så er han ”Dansk Mester” i udarbejdelsen af fine diplomer i starten lavet på silketryk, nu på computer.

André har også vist flotte resultater gennem årene med sorte Tan.

André Jørgensen har været en af de store i Danmarks Kaninavlerforening, vi skylder ham megen tak.

Han her været åben, fremsynet og med en god humor. Det har båret frugt for alle i DK.

Med udnævnelsen til Æresmedlem af Danmarks Kaninavlerforening får André en meget velfortjent anerkendelse.

Danmarks Kaninavlerforening ønsker André og Hedvig mange gode år fremover, og at DK fortsat kan trække på jeres store viden og erfaring.

Tak og et stort tillykke

Carsten Philipsen


Senest opdateret: Mandag, 23. maj 2016 16:16