Hjem

Årets Ildsjæl 2016 PDF Udskriv Email
Skrevet af Administrator   
Mandag, 23. maj 2016 16:18


Ved Danmarks Kaninavlerforenings 121. repræsentantskabsmøde i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter fik Anne-Mette Fogh fra Haderslev Kaninavlerforening overrakt foreningens pris for Årets Ildsjæl. Prisen hædrer dem, der har gjort noget helt særligt med igangsættende af nye projekter og tiltag – rigtige ildsjæle.

Anne-Mette Fogh er relativ ny inden for kaninhop. Hun startede sit første stævne i august 2012 og allerede en måned efter blev Haderslevs faste hoptræning flyttet til gården, hvor Anne-Mette bor og det har været hoptræningens faste tilholdssted lige siden. Anne-Mette har siden stået for at arrangere hopstævner i Haderslev. I starten af 2014 startede hun som juniorkaninhopdommeraspirant og var i løbet af få måneder uddannet kaninhopdommer, hvilket specielt Haderslev har haft stor glæde af lige siden. De fleste andre foreninger i Danmark har også stor glæde af Anne-Mette, da hun ofte kommer rundt i landet både som dommer og som deltager, hvor hun kommer helt til Aalborg i nord til Storstrøm i sydøst.

Da Anne-Mette for 2 år siden kom ind i bestyrelsen for Haderslev sagde hun straks Ja til at påtage sig det hårde (og til tider utaknemmelige) hverv som kasserer og ved siden af kassererjobbet har hun også været hovedkvinden bag deres nye hjemmeside i lokalforeningen og hun har oprettet en Facebookside, hvor hun promoverer foreningen flot.

Alt dette får Anne-Mette tid til samtidig med, at hun passer både skolegang, fritidsjob, kæreste og familie.


 

Senest opdateret: Mandag, 23. maj 2016 16:22