Foreningslederprisen 2022

Ved årets repræsentantskabsmøde blev Kate Nielsen kåret som Årets Foreningsleder 2022.

Gennem mange år har Kate været formand for Roskilde KAF ligesom hun i en lang årrække varetog DKs Redskabssalg. Økonomien har altid været Kates speciale, og hun har i en efterhånden ganske lang årrække været DK en fremragende kassemester. Også i forbindelse med Europaudstillingen i Herning holdt Kate styr på de økonomiske tråde, og hun har trukket et stort læs i Dværgkaninklubbens bestyrelse.
Sidst men ikke mindst har Kate nærmest gjort sig uundværlig, når vi har afholdt vores landsudstillinger. Hun lagde ud ifm. landsudstillingen i Oksbøl, der som bekendt gav et drønende underskud, hvilket ikke på nogen måde kan tilskrives Kate, men derefter har hun nærmest ikke set sig tilbage og har sikret et pænt overskud på alle de efterfølgende landsudstillinger.
De økonomiske tråde på en landsudstilling i dag omfatter ikke kun selve udstillingen, men også at sørge for værelsesbookinger og få arrangeret vores kammeratskabsaften på en fornuftig økonomisk måde, men alt dette mestrer Kate, så hun i dag nærmest er garant for en vellykket LU.
Derfor tildeles Kate prisen som Årets Foreningsleder 2022.

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.