Hjørring Dyrskue, Vendsyssel Landbrugsmesse.

I forbindelse med Hjørring Dyrskue som afholdes fredag den 21. juni og lørdag den 22. juni er Vendsyssel Kaninavlerforeninger igen i år inviteret til at udstille kaniner. Alle DK-medlemmer er velkommen til at udstille. Tilmeldingen sendes til Bent Knudsen, Mursejlervej 6, 9800 Hjørring eller E mail mursejler@has.dk  senest den 17. maj.

Tilmeld blot race, farvevariant og antal, husk at noterer hvis det er Hun med unger, det er også muligt at tilmelde på DK´s online tilmeldingssystem. Der benyttes PC udskrevne bedømmelseskort. Pris pr. dyr 50 kr. inkl. Afgift, som betales ved aflevering af dyrene. Der præmieres i klasse L alt 2 og klasse C og M (Der præmieres i forhold 1 – 10) Klasse C, Hun med unger og UA-medlemmer til og med 95p.

Fredag eftermiddag udpeges Dyrskuets model dyr. Udstillingens bedste eksteriørbedømte Han og Hun kanin, Udpegningen finder sted ved dommerbordet. Vinderne vil uafhængig af andre præmier modtage model-præmier som Dyrskuet har udsat.

Dyrene møder til dyrlægekontrol torsdag den 20. juni mellem kl. 16.30 og 18.00. Husk at medbringe vand og foderskåle. Vi håber at mange vil tilmelde kaniner, så vi kan få en stor og bred udstilling til glæde for det altid store publikum der besøger Hjørring Dyrskue. Husk ved aflevering af dyrene får alle udstillere udleveret et adgangstegn til Dyrskuet som gælder begge dage

Har du spørgsmål så ring til Bent 21 84 00 36 eller Mogens 26 84 69 19

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.