Traditionen tro skal vi også i år uddele Foreningslederprisen og ”Årets Ildsjæl” på vores Repræsentantskabsmøde. Men hvem skal det være? Det kan du som medlem være med til at bestemme ved at foreslå kandidater til priserne.
”Årets Ildsjæl” tildeles et eller flere medlemmer, som har udført et ekstra stort og bemærkelsesværdigt arbejde for sin lokalforening i året løb, medens Foreningslederprisen kan tildeles enhver person, som har gjort et godt stykke arbejde for DK, det være sig i lokalforeningen, i specialklubben eller på landsplan.

Indstillingen skal være skriftlig og med en kort begrundelse. Begrundelsen kan f.eks. være et ekstraordinært foreningsarbejde, med nøgleors som initiativ, kammeratskab og engagement. Men andre begrundelser og kvalifikationer kan også gøre sig gældende.

Indstillingen med en præcis angivelse af, hvilken pris der indstilles til, skal sendes til formanden Torben Christensen, Tranum Engevej 184, 9460 Brovst eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
således den er modtaget senest den 9. april 2022.

Torben Christensen


 

Copyright © 2022 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.