EmailUdskrivExport ICS

Kassebedømmelse

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Kassebedømmelse
Dato:
Lør, 14. November 2020
Hvor:
Horsens KAF
Kategori:
Kassebedømmelse
Created by:
Allan Larsen

Beskrivelse

Horsens og Omegns Kaninavlerforening laver pga. corona-restriktioner vores efterårsudstillingen om og inviterer lørdag den 14. november til kassebedømmelse på Naturcenter Skovgård, Vandværksvej 32, Egebjerg, 8700 Horsens. Bedømmelsen forgår fra kl. 9.00.
Tilmelding senest den 3. november på http://tilmelding.kaniner.dk/EfteraarsudstillingHorsens2020/ eller på telefon til Rasmus. Spørgsmål rettes til Rasmus Bjerner på tlf. 25 31 93 09 (efter kl. 16).
Racekaniner: Der tilmeldes antal, race og variant. Prisen er 45 kr. pr. katalognummer for racekaniner (stadepenge 33 kr. + gebyr 12 kr.). Vi satser på at udregne en placeringsliste for alle bedømte dyr med henblik på uddeling af vores vandrepokaler, men der vil ikke være præmier ud over det. Der præmieres i klasse L, alternativ 2, samt klasse D (hun med unger). Der er vandrepokal til bedste placering for voksne medlemmer, ungdomsmedlemmer og for bedste hun med unger.
Kælekaniner: Alle former for kælekaniner er velkomne, både medlemmer af Stampe, Danmarks Kaninavlerforening og ikke medlemmer, husk hopkaniner kan også udstilles som kælekaniner. Prisen er 25 kr. pr. kælekanin. Der vil ikke være præmier, da det laves som kassebedømmelse.
SIDSTE NYT OM KASSEBEDØMMELSE
For at det kan lade sig gøre, at afholde bedømmelsen med forsamlingsbegrænsningen på 10 personer, så betyder det, at vi til de tilmeldte vil udsende et præcist tidspunk til hver deltager, som de kan ankomme til, til bedømmelsen. Det betyder også, at det ikke er muligt at komme som publikum og at man som deltager skal komme alene, og ikke må tage familie og venner med.
Alle deltagere skal bære mundbind eller visir.
De nærmere detaljer vil blive udsendt til deltagerne efter sidste tilmelding, da flere ting også afhænger lidt af, hvor mange deltagere, som bliver tilmeldt.
Vi ses!


Sted

Location:
Horsens KAF - Hjemmeside
Land:
Denmark
Copyright © 2021 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.