EmailUdskrivExport ICS

Landsskuet

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Landsskuet
Dato:
Tor, 4. Juli 2019 - Lør, 6. Juli 2019
Hvor:
Landsskueudvalget
Kategori:
Udstilling
Created by:
Allan Larsen

Beskrivelse

I dagene den 4.-5.-6. juli åbnes alle portene for 3 hyggelige dage på Landsskuet i Herning. Udstillingen er åben for alle medlemmer af Danmarks Kaninavlerforening samt selvfølgelig Stampemedlemmer.
Det foregår i stald 24, der er den stald, der ligger længst væk fra Hovedindgangen. Der præmieres i klasserne M, D og L2. Der dystes om ”Sportsavlerprisen”, ”Jyllandspræmien”, Bedste par og Bedste besætningsgruppe og naturligvis om masser af fine ærespræmier. Klasse D går foran klasse L2 og M ved pointlighed. Ærespræmier
slutter ved en enkelt 95´er og 94.5 for UA´er. Der vil være rosetter til alle pokalvindere og en roset pr. udstiller til ærespræmievindere.
Udstillere af kælekaniner får en roset. I år vil vi sætte fokus på kælekaniner. Som vi plejer, vil der være madopskrifter og kaninskind, og måske også en parteret kanin og/
eller en kanin i gryden for også at vise den del af vores hobby. Og ikke mindst, så hoppes der på livet løs i alle dagene med masser af glade unge og ældre hoppere og kaniner i mange farver.
Det rent praktiske omkring Landsskuet er som følger:
For at få armbånd og dermed gratis adgang til udstillingen i alle dagene, så SKAL man tilmelde navn, adresse, Tlf. nr., Emailadresse + race/racer senest den 15. maj til Lone Arildskov, Egebakken 4, 9550 Mariager eller helst på Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Navnene kommer derefter i det officielle katalog, og kun udstillere, der er nævnt der, får armbånd.
Dette udleveres, når man afleverer dyrene. Det gælder også kælekaninudstillere, her behøver man dog kun at opgive race, hvis man kender
den. Husk! Kun et armbånd pr. udstiller.
Derefter kan man i ro og mag gå kaninerne igennem derhjemme, og selve tilmeldingen med antal kaniner skal først foregå i juni måned. Mere om den endelige tilmelding kommer i juni nummeret. Stadepenge er 60 kr. inkl. Afgift til DK for racekaniner og 35 kr. for kælekaninerne. Stadepengene indbetales på konto 7268-0001179718 senest
den 1. juli eller på mobile pay ved aflevering af dyrene.
Indsyning af dyr på Landsskuet 2019 sker onsdag den 3. juli kl. 13 – 21 fra port 18/19 – følg skiltningen. Indsyning torsdag morgen kl. 7 – 8. Indsyning torsdag vil kun være fra port 20.
Alle kaniner skal igennem dyrlægekontrollen, inden de kommer ind på pladsen. Kaniner, der ikke har været gennem dyrlægekontrollen, vil blive afvist i stalden.
Når du kommer med dyrene, skal du medbringe de anmeldelsesblanketter (udfyldte), du har fået tilsendt, samt foder- og vandskåle, men IKKE bedømmelseskort. Vi sørger for at fodre med kaninpiller og vande kaninerne. Men det er ejerens pligt at sørge for, at kaninerne får vand og foder onsdag aften. Mange kaniner har måske haft en lang og varm køretur og trænger til vand, når de ankommer. Du bedes selv medbringe ”Fodrer selv”skilte, hvis du ikke ønsker dyrene fodret.
Hopperne vil omsorgsfuldt og omhyggeligt sørge for fodring og vanding + fejning under hele udstillingen, specielt hvis det er varmt, vil der blive tjekket vand mange gange i løbet af dagene. Kaninerne bliver bedømt torsdag, og dommere vil i år være: Niels Husum og Per Søndergård.
Tilmelding af Bedste par og Bedste besætningsgruppe sker ved aflevering af dyrene.
Udpegning af Jyllandspræmien og Sportsavlerprisen foregår umiddelbart efter bedømmelsen er slut.
Der vil være typekonkurrence fredag eftermiddag og lørdag ved middagstid. Udpegning af Bedste
par og Bedste besætningsgruppe lørdag sidst på formiddagen. Uddeling af Jyllandspræmien og Sportsavlerprisen lørdag i ringen hos fårene. Nærmere klokkeslæt følger. Uddeling af ærespræmier og præsentation af de præmierede kaniner starter lørdag ca. kl. 15.
Dyrene må ikke forlade burene, før landsskuet slutter officielt. Evt. spørgsmål om udstillingen til Jette Søndergård, Tlf: 29 76 07 52 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Lone Arildskov, 4303766, Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Generalforsamling. Der indkaldes til generalforsamling i dyrskueudvalget i hoppernes spisetelt lørdag kl. 9. Dagsorden ifølge lovene. Husk at medbringe din ros/kritik og gerne mange gode ideer.


Sted

Location:
Landsskueudvalget - Hjemmeside
Land:
Denmark
Copyright © 2021 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.