EmailUdskrivExport ICS

Rexdag

Arrangementoplysninger

Arrangement:
Rexdag
Dato:
Lør, 21. September 2019
Hvor:
Rexklubben
Kategori:
Møde
Created by:
Allan Larsen

Beskrivelse

Vi holder Rexdag for både Rexklubbens og Schecke Hollænder Klubbens medlemmer den 21. september hos Kaj Poulsen, Østergade 16, Troldhede, 6920 Videbæk, Tlf: 40 89 35 78.
Vi starter kl. 10 med et rundstykke og så går vi i gang. Vi håber både Lille Rex avlere og Rex avlere vil kommer med en eller flere kaniner, så vi rigtig har noget materiale at diskutere. Det samme gælder Schecke Hollænder avlere. Det behøver bestemt ikke være de bedst bedømte kaniner I kommer med, det bedste er, at vi har både gode og dårlige, så der er noget at sammenligne. Også dem, man er i tvivl om, såsom farver er velkomne. Vi vil mærke pelse, se på farver og tegninger. Vi får lejlighed til selv
at bedømme en kanin (hvis vi tør). Er der nogen, der gerne vil have et par kaniner officielt bedømt, så er der 2 DK dommere tilstede, prisen bliver ikke afskrækkende.
Engang i løbet af dagen vil vi få et indlæg af en meget dygtig tidligere Rex-skind-avler Jens Barkman
På et passende tidspunkt vil vi servere frokost, og inden vi kører hjemad omkring kl. 16 får vi lige en kop kaffe eller lign. at køre hjem på.
Prisen for det, som plejer at være en dejlig udbytterig og hyggelig dag vil være 50 kr. (+ evt. bedømmelse).
Tilmelding senest søndag den 15. september (gerne før) til Ela Nørgaard, Klosterhedevej 13, 7600 Struer. Tlf: 26 25 08 58.
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Yderligere oplysninger og spørgsmål til samme.


Sted

Location:
Rexklubben
Land:
Denmark
Copyright © 2020 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.