Desværre har coronaen igen fat i det danske samfund med rekordhøje daglige smittetal, hvilket har afstedkommet en række restriktioner og opfordringer fra myndighederne. Et politisk flertal i Folketingets Epidemiudvalg har bakket op om disse restriktioner, som trådte i kraft søndag den 19. december, og omfatter en række tiltag bl.a. indenfor kultur-, idræts- og foreningslivet.

Arrangementer under Danmarks Kaninavlerforening henregnes som kulturelle aktiviteter, og nedenfor har vi lavet en kort opsummering af det, der efter hovedbestyrelsens opfattelse har betydning for vores hobby.

Lukning af lokaler og lokaliteter

En række faciliteter lukkes, herunder spillesteder, teatre, biografer og museer. I forhold til kaninverdenen er det vigtigt, at også lokaler, hvor der afvikles arrangementer – herunder f.eks. udstillinger, bedømmelser, hopstævner eller andre arrangementer, skal lukkes.

Opfordring om at aflyse foreningsaktiviteter i juleferieperioden

Myndighederne anbefaler desuden, at mængden af sociale kontakter begrænses i juletiden.

På den baggrund anbefaler Hovedbestyrelsen, at alle foreningsrelaterede aktiviteter aflyses indtil den 5. januar 2022. Anbefalingen omfatter alle foreningsaktiviteter – dvs. bedømmelser, udstillinger, stævner, træning og andet i foreningsregi.

Du kan altid holde dig opdateret om de gældende regler og anbefalinger på

Efter den 5. januar

På nuværende tidspunkt vil det efter den 5. januar være muligt at arrangere foreningsaktiviteter uden betalende publikum og kun forbeholdt foreningens medlemmer, selvfølgelig under forudsætning af, man følger myndighedernes anvisninger, som kan ændre sig med dags varsel – hold dig derfor løbende orienteret.

På Hovedbestyrelsens vegne den 21.december 2021

Torben Christensen, Landsformand

Copyright © 2022 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.