Så er Landsudstillingen 2020 overstået. Som arrangør af udstillingen, kan vi se tilbage på en fantastisk weekend, 2 haller fyldt med kaniner, god stemning og mange travle frivillige hjælpere.
Tusind tak til alle de hjælpere og foreninger, som har gjort at vi kunne afholde LU. Alle steder hvor vi har spurgt om hjælp, har svaret været et ja, det gør det nemt, at være arrangør for LU.
Vi havde ingen problemer med at få hjælpere til at få løst vores opgaver. Vi håber, at opbakningen er ligeså stor næste år på LU
Til alle hjælpere på LU, vil vi sige et stort tak for hjælpen, kan ikke takke alle personligt, men alle nævnt ingen glemt

På Djurslands kaninavlerforenings vegne

Jens Peter Mogensen

Overskydende kataloger kan købes.
Pris DKK 90,- inkl. porto.

Indsæt beløbet på Reg 7301 konto 0001095079 eller
Mobile Pay 50363"

Som forberedelse til Repræsentantskabsmødet den 3. maj afholdes flg. landsdelsmøder:

Jylland Syd: onsdag den 15. april 2020 kl. 19.00 på Naturcenter Skovgaaard, Vandværksvej 32, 8700 Horsens.

Jylland Nord: torsdag den 16. april 2020 kl. 19.00 i Hørby Forsamlingshus, Løgstørvej 80, 9500 Hobro. Af hensyn til kaffen tilmelding til Jette Søndergaard, tlf. 29 76 07 52.

Fynsmøde: onsdag den 23. april 2020 kl. 19.00 i Aktivcentret Glamsbjerg, Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg.

Sjællandsmøde: onsdag den 30. april 2020 kl. 19.00 i Svinningehallen.

Anmeldelseslister og regninger for DM/LU2020 er udsendt via e-mail eller post.
Har du ikke modtaget eller har spørgsmål desangående bedes du kontakte Anton på tlf. 26 23 50 36 eller Kaj Mikkelsen   på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Alle medlemmer af Danmarks Kaninavlerforening ønskes et godt og lykkebringende nytår.

Ovenpå et hæsblæsende 2018 blev 2019 et forholdsvis roligt og godt år for DK. Selv om tallene i skrivende stund endnu ikke er endelig opgjorte, tør vi godt slå fast, at året på alle fronter har været præget af fremgang og vækst i foreningen. Medlemstallet er i årets løb steget med mere end 10%, antallet af udstillede kaniner er steget med 1000 dyr og antallet af solgte startslicenser i hopsektoren er mere end fordoblet i forhold til det normale antal, så – som man siger – det bliver sværere og sværere at bevare pessimismen.

Der er al mulig grund til at takke alle dem, der via en daglig indsats i lokalforeningerne har gjort denne fremgang mulig. Tak til foreningsledelserne, dommerne både i udstillings- og hopsektoren og alle dem, der ”knokler” på gulvet og gør de mange arrangementer mulige, der har været i årets løb. Tak for indsatsen til vores forretningsfører, vores stambogsfører og vores redaktører, vores webmaster og alle vores forskellige udvalg, mine HB-kollegaer – I har alle bidraget til, vores forening går stærkere ind i 2020, året, hvor DK runder de 125 år.

Vel mødt til landsudstillingen den 14. -16. februar 2020 på Djursland.

Torben Christensen
Landsformand

Der er oprettet tilmeldingsside for deltagelse i Kammeratskabsaften i forbindelse DM/LU2020.
Du kan tilmelde til Jens Peter Migensen på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller online på adressen http://tilmelding.kaniner.dk/kam2020/

Tilmelding af kaniner skal ske senest den 14. januar 2020 på http://dm2020.kaniner.dk/ eller til
Anton Dam Nielsen, Klosterhedevang 2, 7600 Struer. Tlf: +45 26 23 50 36 eller Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ses i Midtdjurs Hallen.

Hjemmesiden for DM/LU 2020 i Midtdjurshallen er nu on-line.
Den vil løbende blive opdateret med info om LU.

Siden kan findes her: http://dm2020.kaniner.dk/

Copyright © 2020 Danmarks Kaninavlerforening. Alle rettigheder reserveret.
Joomla! er fri software udgivet under GNU General Public Licensen.