Danmarks Kaninavlerforenings sølvnål tildelt til Michael Ostermann

På dette års landsudstilling fik Michael Ostermann, efter indstilling fra Hillerød Kaninavlerforening, tildelt DK’s sølvnål for sit store engagement for kaniner gennem mange år. Michael har været medlem af DK i 20 år, lokalformand i Hillerød i 17 år og landsformand i 1 år. Desuden har han siddet i mange af DK’s udvalg, blandt andet Pokaludvalget, Lovudvalget, Standardudvalget og Dommerudvalget samt Roskilde Dyrskueudvalget.

Han er en respekteret dommer, og har udført denne gerning i 9 år, og han ynder at have styr på tingende. Michael er god til at tage imod nye medlemmer, er altid klar med en hjælpende hånd, også hvis der skal mærkes kaniner eller kommes med gode råd i forbindelse med valg af kanin. Selvom der er mange gøremål, er der tid til kaniner hjemme i stalden. For tiden er det Marburger Egern og Mecklenburger Schecke der arbejdes med.

Hjertelig tillykke og tak for indsatsen

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.