Find din Race og avlerkatalog

Regler for Registrering i DK’s avlerkatalog på Kaniner.dk

DK’s avlerkatalog opdateres hvert år efter DM/LU med info om varianter for alle avlere, som har udstillet på DM/LU. Har man ikke sin variant med ved DM/LU, er det muligt at komme med på avlerkataloget ved registrering online – det gøres, ved at registrere de varianter, som man ønsker i avlerkataloget, på kaniner.dk/avlreg senest den 10. juni 2024 og det koster 50 kr. for en variant – 100 kr. for flere varianter. Man skal have opnået mindst 92 point på sin variant på officiel bedømmelse indenfor de seneste 2 år, for at blive optaget.

Registreringen i avlerkataloget gælder frem til februar næste år. Du skal logge ind med din bruger til Tilmeldingssystemet/Stambogssystemet, for at kunne registrere. Ved spørgsmål kontakt Rasmus Bjerner fra IT-udvalget.

Klik på den ønskede race, så vil du kunne læse mere om racen samt se avlere.

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.