Årets ildsjæl 2022

Bente Bøje fra Horsens & Omegns Kaninavlerforening blev ved årets repræsentantskabsmøde kåret som Årets Ildsjæl 2022.

Bente er en person, der trods udfordringer i hverdagen, lever og ånder for sin kaninhobby. Hun står klar hver torsdag som hoptræner i sin lokalforening, med traileren fyldt med kaniner, som hun velvilligt låner ud til alle begyndere, og dette har været en stærk medvirkende årsag til, at lokalforeningen i dag er Danmarks største rent medlemsmæssigt.

Hun er meget aktiv som stævnearrangør og dommer, er der en weekend uden stævner, så bliver der lige lavet et, og hun hjælper gerne andre foreninger – lige fra Djursland til Bøvlingbjerg, kaninbussen rykker hjertens gerne ud læsset med tæpper, spring og kaniner.

Til DM/LU i Fjerritslev, var det også hende, der sørgede for at der blev hoppet i 2 dage, da alle andre havde meldt fra på grund af angst for coronaen.

Hun bliver kaldt kaninhviskeren fra Horsens, fordi hun kan få stort set alle kaniner til at hoppe og endda få alle Dværgharer – hendes favoritrace – til at sidde stille på et bord og præsentere sig på bedste vis.

Hun er en utrolig hjælpsom person, der klarer alt fra transport af bure, taste resultater på udstillinger, møder op til opvisninger og muger ud og passer kaniner for andre, hvis de er blevet syge eller på anden måde har brug for en hjælpende hånd.

Hun er en utrolig vigtig person for sin lokalforening og for Danmarks Kaninavlerforening.

Bente kunne desværre ikke være til stede til repræsentantskabsmødet, da hun var ude til PR-arrangement i Skanderborg. Prisen blev derfor overrakt via videoforbindelse mellem repræsentantskabsmødet og arrangementet i Skanderborg, så Bente kunne se og høre overrækkelsen, og Bente efterfølgende på storskærm kunne takke for prisen.

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.