Ny Dommeraspirant

Lene Frandsen har den 9 marts bestået dommeraspirantprøven.

Vi ønske held og lykke med opgaven og ser frem til at hilse på Lene.

Præsentation af Lene:


Jeg har racerne dværg hare og dværg vædder. Dværg hare i farverne zobel brun og hvid rødøjet. Jeg har haft dværghare i min stald i 2 år og de har virkelig vundet mit hjerte. Dværg vædderne har jeg i Br/h japanertegning. Det er et projekt jeg har været i gang med i nogle år nu, da jeg har lavet dem fra bunden af , med god hjælp fra andre avler.
Jeg kobler af når jeg er ude ved min kaniner og når jeg mødes med andre avler, der ligesom mig elsker at nørde kanin.
Jeg har ca. 25 avls kaniner i stald som ligger i Ålsgårde i Nordsjælland hvor jeg bor sammen med min mand og vores børn.

Jeg glæder mig nu til at komme ud og møde jer alle ude i de forskellige lokal foreninger.

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.