FORENINGSLEDERPRISEN 2024

Ved foreningens repræsentantskabsmøde den 25. maj i Odense blev foreningslederprisen overrakt af formand Michael Ostermann.

Følgende blev fortalt om modtageren af prisen:

Personen blev meldt ind i foreningen som ungdomsmedlem og har en meget stor passion for kaniner og er meget arrangeret i foreningens arbejde. Der er mange ideer og tanker omkring ”hvordan får vi flere medlemmer” og derefter skal de plejes så de bliver i foreningen. Hvis medlemmer fra andre foreninger beder om hjælp, så skal der også være tid til det.

Ud over egne foreningsudstillinger er hjælpsomheden meget stor med opsætning og nedtagning af burer på landsudstillinger og andre udstillinger. Ønsket er at alle kommer godt i mål med deres arrangementer.

I 2018 blev foreningsformands posten besat og han er meget aktivt og pligtopfyldende med alle foreningens egne opgaver. I 2022 kom der en ny stor udfordring, som blev udført.

Den blev gentaget i 2024 med positiv tilbagemelding og til næste år banker DM/LU 2025 på, hvor energien skal findes frem igen.

Han er dommer og elsker det og siger ikke nej, hvis der er brug for en ekstra dommer ugen før en udstilling.

Han arbejder på Sjælland og er derfor blevet benyttet og bliver betragtet, som en Sjællands dommer på f.eks. Roskilde Dyrskue, hvilket han er rigtig stolt af.

Foreningslederprisen går til formand for Vesthimmerlands Kaninavlerforening Kristian Mose Kristensen.

Tillykke!

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.