MINDEORD

Benny Garly, Sjørslev er død den 7. juni 2024

Det er med stor sorg at vi har mistet Benny Garly 79 år. Benny sov stille ind efter kort tids sygdom. Benny viede en stor del af sit liv til kaninerne, han var kendt overalt for sin viden og store interesse for kaniner, hans foretrukne racer var Lille Chinchilla og Japaner og det var dem han gennem årerne opnåede fine resultater på, i år blev racepokalen for japaner vundet af Benny.

Benny blev medlem af Danmarks Kaninavlerforening i 1970, og har haft mange tillidsposter gennem årerne, var fra 1973 og 7 år frem formand for Sportsavlerklubben, desuden har han været formand for Viborg og Omegns Kaninavlerforening i 21 år. Og siden 1979 var Benny en meget afholdt dommer i Danmarks kaninavlerforening, han meldte sjældent afbud og har gennem årerne rejst Danmark tyndt i sin SKODA med sit altid gode humør, rolige og lune sind. Ikke bare i Danmark men i de nordiske lande var Benny en kendt og respekteret dommer, han var desuden Europadommer og var den første danske dommer der dømte på en Europaudstilling.

Benny var formand for Danmarks Kaninavlerforening fra 1982 til 1996, Benny var den formand der formåede at skabe ro i Danmarks Kaninavlerforening efter en turbulent periode først i firserne, Benny arbejde for den brede interesse for kaninsagen ”Der skal være plads til alle” Benny havde en særlig måde at gebærde sig på. altid rolig og med et knusende overblik. Så når Benny var i nærheden gik det altid.

Benny var medstifter af landsudvalget sammen med Poul Erik Jørgensen. og har den dag i dag en stor ære og andel i diverse konkurrencer på vores Landsudstillinger, som har en kæmpe værdi for mange medlemmer Benny var et omvandrende leksikon, man kunne spørge ham om alt og han havde for det meste altid et svar Benny var hædret med DKs guldnål og blev i 2014 udnævnt som æresmedlem af Danmarks Kaninavlerforening.

Vi har mistet en god aktiv og visionær ”hjørnesten” i vores forening

Ære være Bennys minde

Hovedbestyrelsen

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.