Kanindag den 7/9 2024

Djurslands Kaninavlerforening indbyder alle til kanindag den 7/9 2024 hos Bo og Mette Lene Hesse Nordkystvejen 13b 8961 Allingåbro. Der vil være bedømmelse af kaniner og kaninhop konkurrence.

Kaniner til bedømmelse meldes til på DK tilmeldingsside senest den 28-08 pris pr dyr er 60 kr. Der kan tilmeldes i klasserne C,D og M. Der kommer oplysninger om tilmeldinger til kaninhop konkurrencen senere .

Vi starter dagen med at dyrene møder kl. 8 og morgenkaffe derefter bærer man selv dyr til dommere og har mulighed for at høre dommernes begrundelse for bedømmelsen. Efter bedømmelsen starter vi grillen Pris for deltager til spisning er 50 kr man skal selv medbringe bestik og tallerken og kop. Der er erindrings præmie til alle deltagere

Der er også åbent for bedømmelse af kælekaniner og prisen for dette er 30 kr pr dyr kælekaninsbedømmelsen er åben for alle der er ikke krav om medlemskab af Danmarks Kaninavlerforening

Login her

Indtast dine oplysninger nedenfor

Indmeldelse i Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

Udmeldelse af Danmarks Kaninavlerforening

Indtast dine oplysninger nedenfor

* Udmeldelse skal ske skriftligt til hovedkontoret inden 2 måneder før kontingentets udløbsdato.Er denne frist ikke overholdt, er medlemmet pligtig til at betale fuld kontingent for det kommende år.Der er løbende kontingent.

Adresseskifte

Indtast dine oplysninger nedenfor

Foreningsskifte

Udfyld denne formular, hvis du vil skifte over til en anden lokalforening i Danmarks Kaninavlerforening.Gælder ikke til skifte til eller fra specialklubber.